Borde nog anlitat städservice!

Hejsan på er

I vanliga fall brukar jag ju skriva om skönhetstips och sånt, men idag får det handla om städning och flytt. Just nu har jag en liten paus, vi håller på att tömma huset i Uppsala för att det ska säljas. Nu när det nästan är klart kan jag undra varför vi inte anlitade en firma med städservice, för jag är verkligen helt slut nu och då är det ändå inte riktigt klart. Ibland tror jag att man är lite för envis för sitt eget bästa, även om det ibland också kan vara en bra egenskap så ställer det lika ofta till det. Vi flyttade till Uppsala på grund av jobb från början men sen ett tag tillbaka kände vi att vi saknar västkusten så vi ska flytta tillbaka dit.

Det har varit nyttigt att bo på en annan plats också, men det ska bli skönt att ”komma hem”. Eftersom det är så mycket att fixa så tog vi båda ledigt ett par dagar denna veckan så att vi verkligen hinner få ihop allt. Speciellt också när man ska flytta så långt, det är inte så att man kör fram och tillbaka ett par vändor samma dag. Vi sköter både flytt och städ själva men som sagt nu undrar jag varför vi inte bara anlitade städservice. Ska vi flytta någon mer gång så lär det bli det, fast nu tror jag inte att vi kommer vilja flytta igen.

Vi har hittat ett riktigt drömhus och på en plats vi känner oss hemma på. Vi har också nya jobb så allt runt omkring är också på plats. När ni har flyttat, har ni tagit hjälp av städservice då eller har ni gjort det själva? Kanske tagit hjälp av familj eller vänner? Jag har lite svårt att be om hjälp så då gör jag det ofta själv istället, sen har vi ju familjen där nere så jag skulle inte få för mig att be de komma upp bara för att lyfta möbler och städa. Ha nu en underbar dag allihop!