Ett vitt leende

Tjenare alla läsare! Ni vet hur skönhet och specifikt naglar brukar vara ett stort samtalsämne här på bloggen. Jag kommer faktiskt chocka lite och meddela att idag kommer det inte handla så mycket om naglar utan jag berätta om något annat faktiskt. Däremot väljer jag att fortfarande hålla mig till skönhet, så vi ska inte för långt bort i samtalsämne. Jag vill prata lite om tandblekning och allt vad det innebär. Det börjar bli allt vanligare med folk som väljer att bleka sin tänder. Under några år nu så har tandkrämsföretagen fokuserat väldigt mycket på att ta fram speciella produkter för just vitare tänder. Nästan alla stora aktörer idag har någon produkt som ska ge vitare tänder efter första borstningen och det känns lite som att själva tandhygienen har fallit lite mellan stolarna. Jag förstår det absolut, skönhet är en extremt stor bransch och det här är något med en enorm målgrupp och användare. Dock är jag väldigt tveksam till de här produkterna som ska ge vitare tänder, jag väljer därför hellre att använda mig av professionell tandblekning och sedan fokusera på att hålla mina tänder rena och fina med en tandkräm som ger ett bra skydd. Tandblekning är någonting som vi kan få tag på nästan överallt nu för tiden, de flesta tandvårdsklinikerna erbjuder det. Jag tror att de flesta människorna vill ha så vita tänder som det bara går och när det är så lättillgängligt som det faktiskt är, så förvånar det mig inte att folk väljer att göra en tandblekning. Själv har jag ännu inte gjort det utan jag är faktiskt ganska nöjd med färgen på mina tänder, min tandhygien har alltid jag alltid varit väldigt noggrann med. Man får komma ihåg att det inte går att slarva med tandhygienen bara för att man gör en behandling, då försvinner nog den fina färgen lika fort och rätt var det är så dyker tandvärken upp.