I behov av fotvård

Godmorgon bloggen eller god förmiddag kanske jag ska säga, klockan är ju trots allt över tio och många av oss är på jobbet inklusive jag själv. Vi har det så varmt här nere på kontoret och jag känner att det kan nog vara dags för att få lite fotvård, jag känner redan hur mina fötter börjar lukta och då har jag inte gjort något särskilt ansträngande. Det är väldigt tur att jag sitter själv inne vid mitt skrivbord så att ingen annan behöver utsättas för den här lukten. Jag vet inte riktigt varför mina fötter luktar illa. Det enda jag har gjort är att gå från bilen in till jobbet sen har jag suttit här i utan skor hela tiden. Min skor är visserligen ganska så trånga och det finns inga lufthål direkt men å andra sidan så hade jag inte skorna på mig i mer än tio minuter så det bör inte bero på det. Nu på sommaren vet man ju annars hur det kan vara när man går runt i vanliga skor, det blir svettigt och det doftar inte rosor direkt om man säger så. Jag har inte varit på medicinsk fotvård någon gång det senaste året så det kan mycket väl vara läge att boka en behandling av medicinsk fotvård. Då kan jag säkerligen få reda på varför mina fötter inte luktar så gott. Jag vill ju kunna gå runt i sandaler till sommaren utan att behöva oroa mig för att mina fötter inte är fina och fräscha, så det får helt enkelt bli en bokning av medicinsk fotvård. Det är i övrigt en väldigt lugn och stilla dag på jobbet, jag vet inte vad som har hänt riktigt men det är inte så många som är inne och arbetar. Men jag klagar inte, det är rätt skönt att vi inte är så många.