Manikyr hos min nageltjej i Hjo

Hejsan på er alla fina följare

Idag efter jobbet ska jag till min nageltjej i Hjo och få manikyr, det är dags att göra naglarna lite fina igen. Speciellt efter helgen då vi varit utomhus och röjt hela dagarna. Jag brukar vara mer försiktig så att naglarna håller sig fina men nu visste jag ju också att jag hade tid för manikyr idag, så då tänkte jag att det inte gjorde så mycket att jag röjde runt i trädgården utan att tänka på om manikyren blev förstörd. Jag brukar göra manikyr och måla på gellack så att det håller extra bra och jag bokar alltid tid på samma ställe. Man hittar ju sin favorit och sedan håller man gärna fast vid den.

Tänkt att det redan är juni, snart börjar alla semestrar och det märks att folk börjar känna av det där. Man är liksom trött och behöver semester och samtidigt så känner man av ny energi för att det är sol och fint väder. Undrar vad jag ska välja för färg eller färger på naglarna idag, kanske något som går åt korall ihop med lite glitterdetaljer. Det finns ju så mycket roligt och fint man kan göra. Jag brukar dock inte göra nagelförlängning utan brukar ha mina egna naglar, de är inte så långa men det passar mig bäst. Där emot gillar jag att ha de välmanikyrerade för det. Innan gjorde jag alltid manikyr med vanligt nagellack men sen när gellack kom så gör jag alltid med det för det gör att det håller så mycket längre och bättre.

?Nu ska jag försöka fokusera på jobbet fast i tanken längtar man ut till en solsäng och en bra bok. Ha en underbar dag och ta had om er!