Medicinsk fotvård & massage

Hej där bloggen! Vilken dag vi har det här uppe i Hudiksvall, strålande solsken och sommarvärmen är på gång in. Skönhet är en väldigt stor del av mitt liv och det är nästan alltid som jag väljer att skriva om det området, men idag tänkte jag diskutera lite mer om medicinsk fotvård och massage. Det finns många olika tillvägagångssätt för att utstråla skönhet och det vanligaste alternativet får ändå sägas vara smink. Jag väljer därför idag att fokusera på vad jag skulle kalla naturlig skönhet. Stress och ångest är två saker som kan påverka vårat utseende väldigt mycket, det går visserligen att rädda med smink men under sminket finns fortfarande stressen och ångesten kvar. Massage är en väldigt lugnande behandling som lindrar bland annat stress och det kan vara ett perfekt tillvägagångssätt för att få tillbaka den där naturliga skönheten som vi alla besitter. Nu kommer jag lämna massage för den här gången och istället hoppa över lite till mitt favoritområde nämligen naglar. Manikyr och pedikyr är något som jag ofta går på för att få både händerna och fötterna fina. Just pedikyr är dessutom riktigt skönt och jag har ett litet tips till er. Nästa gång ni ska boka en pedikyr, passa på att boka en behandling av medicinsk fotvård också. Där får ni en kombination som inte bara ger era fötter ett strålande utseende utan som även gör stor nytta ur ett hälsoperspektiv. Medicinsk fotvård behandlar förhårdnader, torrhet och bland annat nageltrång. Det är minst lika viktigt att fötterna mår bra som att de ser bra ut, om inte viktigare. Jag upptäckte medicinsk fotvård för några månader sedan och ända sen dess har jag alltid tagit en sådan behandling i kombination med pedikyr. Nu ska jag ge mig ut på gatorna i Hudiksvall för en lång promenad i solen!