Plasma pen blir något nytt att testa

Hejsan på er alla fina följare

Idag efter jobbet har jag bokat en skönhetsbehandling som jag inte testat förut, nämligen plasma pen. Det var en vän till mig som hade testat det och var så nöjd så då blev jag ju också nyfiken. Vi båda gillar att göra lite såna grejer som har med hälsa, välmående och skönhet att göra. Plasma pen är en ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp som bland annat ska ge lyft och lyster, det låter perfekt tycker jag!

På vägen hem sen ska jag nog köpa med lite god fredagsmat och lite bubbel som jag kan njuta av i kvällssolen på min balkong. Det gäller ju att ta vara på varje möjlighet att njuta, både av det fantastiska vädret men också av bara det faktum att det väntar en ledig helg med sol och sovmorgon. Kanske man kan fånga lite sol och färg på sin vinterbleka kropp om man har tur, fast jag brukar vara ganska försiktig för vill inte bränna mig eller slita på huden för mycket. Så då använder jag hellre krämer med fuskfärg så man ändå ser fräsch ut.

?Det kan vara så att skönhetsbehandlingar och skönhetsprodukter är min största utgift, men jag tycker ju det är så roligt. Och jag tycker om att ta hand om mig så därför tycker jag själv att det är värt det. Det ska bli roligt att testa plasma pen, det kanske blir en ny favorit. Man måste ju testa för att veta och jag kan i och för sig erkänna att jag testat en hel massa skönhetsprodukter som jag inte varit nöjd med också och då känns det ju såklart som slöseri, men jag har nog aldrig varit besviken på någon behandling. Det gäller ju att boka sig hos duktiga, utbildade och seriösa salonger. Må nu så gott och ha en fin fredag!